Iveco Astra ADT

Iveco Astra ADT

Iveco Astra HD

Iveco Astra HD/HHD

Iveco Astra RD

Iveco Astra RD

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Pentru a putea funcționa cu profit, minele, carierele și șantierele dificile (cum ar fi barajele sau conductele de gaze sau petrol) au nevoie de cele mai robuste și eficiente mașini din lume. ASTRA este unicul furnizor pentru toate acestea.

Înființată în 1946, ASTRA oferă una din cele mai mari game de camioane grele off-road din lume – de la camioane basculante la autobasculante rigide și articulate. Toate produsele noastre au o structură de șasiuri din oțel ranforsat de mare rezistență și o cabină de oțel pentru a asigura caracteristici maxime de performanță, robustețe și fiabilitate.
Suntem, de asemenea, centru de conversie pentru autovehicule speciale, precum autospecialele de pompieri, vehiculele militare și cele dedicate transporturilor grele.

mining-quarry-gallery-adt-dsc000101

Proiectele speciale necesită uneori echipamente grele suplimentare, transformate pentru aplicații neconvenționale. Plecând de la gamele existente (HD/HHD, ADT, RD) , la cerere, Astra poate dezvolta aplicații speciale în baza cabinelor și tractoarelor cu șasiu Iveco și Astra, pentru a le spori capacitatea de tractare și caracteristicile tehnice, inclusiv instalarea de axuri și radiatoare suplimentare, cutii de viteze hidromecanice, suprastructuri, roți suplimentare și cârlige de tractare.

Îndelungata noastră experiență ne face partenerul ideal pentru consiliere tehnică, servicii specializate, costuri optimizate de întreținere și timp maxim de operare.
ASTRA este o marcă a CNH INDUSTRIAL, lider global în sectorul de mijloace de producție – prezent pe plan mondial cu 64 de fabrici, 49 centre de cercetare și dezvoltare și o rețea de peste 6.000 de dealeri și puncte de asistență.

ÎNAINTE SĂ VĂ GÂNDIȚI CĂ ESTE IMPOSIBIL, ÎNTREBAȚI-NE.