fire-fighting-gallery-gbf89541

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

ASTRA poate concepe și produce un autovehicul care nu a mai fost fabricat niciodată: exact acela de care aveți nevoie.

Autovehiculele si mașinile ASTRA sunt construite în jurul unei structuri de bare laterale cu șină dublă în ,,C”, pentru a garanta robustețea și a simplifica transformările. Toate acestea pot fi oferite sub formă de camion basculant sau cabină cu șasiu, sau personalizate în funcție de specificațiile dumneavoastră.

Printre echipamentele opționale se numără o gamă largă de configurații (transmisie parțială sau totală, frâne frontale cu tambur sau cu disc, transmisii manuale, automate sau cu conversia torsiunii) și caracteristici heavy-duty (ax frontal ranforsat, ambreiaj ceramic, lumini spate cu LED, faruri rotative și multe altele).

Cererile dumneavoastră extraordinare sunt standard pentru noi.

Autovehiculele pentru stigerea incendiilor sunt puternic personalizate, în funcție de sarcina pe care o vor îndeplini: pentru misiunea lor, necesită echipamente grele, cum ar fi scări, platforme, cisterne de apă și pompe.

Pentru autovehiculele noastre, instalarea ușoară a suprastructurilor este garantată de puternicele componente ale șasiurilor și cadrului. Sistemul de suspensii spate este susținut de o bară transversală de tandem cu ,,Inel motopropulsor”, iar axul frontal ranforsat poate susține o sarcină de până la 10 tone.

Mulțumită motoarelor cu torsiune și putere mare (cuplate cu transmisii complet automate) ASTRA poate asigura o excelentă mobilitate on-road și off-road, precum și viteze ridiate pentru cazurile de urgență.

Elemente mecanice puternice și o tehnologie electronică simplă garantează fiabilitatea și întreținerea ușoară în toate situațiile.

Depozitele de deșeuri necesită autovehicule speciale pentru excavații, depozitarea deșeurilor și asanare.

Pentru a opera eficient și în siguranță deplină, acestea trebuie să aibă roți mari și o gardă la sol ridicată pentru mobilitate pe terenuri accidentate.

Camioanele ADT cu benă basculantă sunt cele mai potrivite pentru această misiune: rulmenții sferici dubli ai articulației permit oscilarea cu 360° a cadrului din spate, iar tracțiunea 6×6 permanentă asigură o foarte bună manevrabilitate pe sol moale. Se pot atinge unghiuri de viraj de 45° (stânga și dreapta) datorită cuzineților de direcție cu efect dublu. Sunt disponibile anvelope de până la 650/65 R25 pentru a asigura o flotabilitate ridicată pe terenurile accidentate.

Pentru a transporta greutăți mari și a putea fi ușor transportate, gama ADT are un șasiu de oțel, extrem de robust, de ductilitate înaltă, cu lonjeroane dreptunghiulare extrudate. În toate zonele critice se folosesc piese turnate și nu sudate.

Autovehiculele ASTRA pot fi echipate special pentru tăiatul și transportul lemnului. Mașinile ADT30 și HD9 și HHD9 cu tracțiune integrală (în principal 6×6 din motive de manevrabilitate) oferă o gamă largă de ampatamente și console pentru toate aplicațiile de prelucrare a lemnului. Șasiurile acestora sunt concepute pentru a putea fi echipate cu cele mai complexe suprastructuri, iar garda ridicată la sol permite să se miște chiar și pe terenuri accidentate

Printe trăsăturile opționale se numără o gamă largă de anvelope de diferite dimensiuni și specificații, truse de iarnă pentru zonele cu climă grea și intarder pentru a îmbunătați performanțele de frânare la coborârea dealurilor cu încărcătură mare.

Autovehiculele ASTRA pentru apărare se folosesc in principal pentru misiuni logistice – unde mobilitatea pe vreme rea și terenuri dificile este esențială. Cunoștințele de off-road și experiența pe teren transformă mașinile noastre în standarde de stabilitate, fiabilitate și siguranță – chiar și în situații de urgență.

Componentele șasiurilor, suspensiei și axului pot fi ranforsate suplimentar pentru a se asigura o capacitate maximă de încărcare și tractare. Motoarele cu torsiune și putere ridicată se pot combina cu transmisii complet automate pentru a facilita sarcina conducătorului.

Acestea pot fi personalizate la un nivel foarte ridicat, care include instalarea de trolii speciale de mare capacitate, sisteme suplimentare de răcire și o gamă largă de anvelope non-standard (împreună cu un sistem automat de umflare a anvelopelor). Toate componentele respectă standardele militare.