costruction-gallery-hd-foto-21

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Și pământul trebuie, de asemnea, transportat. Barajele și centralele energetice, șoselele și căile ferate, rețelele de canalizare și sistemele urbane de metrou au ceva în comun: fluxuri mari de materiale care trebuie transportate. Beton, pietriș, cărămizi și oțel – și bineînteles, deșeurile de aruncat.

Noi ne ocupăm de această parte: datorită flexibilității, robusteții și ușurinței în reparare pe șantier, camioanele și autobasculantele noastre asigură eficiența maximă și un procentaj extraordinar de timp de funcționare.

Mașinile ASTRA se folosesc in lucrările de construcții în toate fazele, de la pregătirea șantierului până la terasamente, de la manevrarea materialelor până la înlăturarea noroiului (sau zăpezii).

Rigiditatea mare la torsiune și o arhitectură mecanică și electronică simplă fac autovehiculele noastre perfecte pentru toate echipările: pot fi echipate cu cisterne, betoniere, pompe, basculante și macarale.

Pentru a îmbunătați și mai mult puterea mecanică, noua gamă HD9 se prezintă cu servodirecție standard de dimensiuni mărite și suspensii spate din fontă, cu bara transversala a tandemului din spate specifică ASTRA, ,,Inel motopropulsor„.

Gama largă de mașini ASTRA disponibile pentru șantierele dificile de contrucții este completată de gama de autobasculante. împreuna, liniile de produse HD, HHD, RD și ADT îndeplinesc orice nevoi de transport pentru construcția de baraje, drumuri, poduri și centrale electrice din cele mai îndepărtate zone din lume.

Oriunde și oricât de greu: noi vom fi acolo.