mining-quarry-gallery-rd-aal163831

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Operatorii de mine și cariere nu au nevoie de un singur produs ci de o gamă completă pentru decopertare, extracție, transport și predare. Diferite echipamente sunt necesare pentru diferite sarcini.

Din punctul de vedere al tipurilor de materiale, locații și drumuri de acces, niciun șantier nu seamănă cu altul – dar toate au nevoie de autovehicule de o robustețe excepțională, capabile să transporte cantități mari de minereu și steril în condiții extreme.

ASTRA concepe și construiește camioane, autobasculante și autovehicule speciale personalizate, off-road, pentru cele mai grele sarcini de minerit.

Modelele noastre specializate HD9 si HHD9 maximizează productivitatea cu sarcina lor utilă mare (până la 60 t și peste). Pentru a face față celor mai dificile terenuri, sunt oferite configurații de tracțiune de la 4×2 până la 8×8 (inclusiv versiuni de 4×4, 6×4, 8×4 și 8×6).

Combinațiile de arbore cardanic includ motoare cu torsiune ridicată cuplate cu cutii de viteze semi-automate sau automate și axuri ranforsate pentru cele mai dificile pante.

Mașinile noastre sunt în centrul tuturor operațiunilor, cu soluții personalizate pentru efectuarea tuturor activităților miniere: gama ASTRA include autobasculante, camioane cu macara pentru manevrarea materialelor pe șantier, cisterne de apă pentru pregătirea terenului, autovehicule off-road pentru transportul de persoane, combinații de autotrenuri off-road (cu capacitate maxima de 400 de tone GCW) și altele.

Se pot acoperi rute pe distanțe scurte sau lungi și teren denivelat, stâncos, nisipos sau noroios, datorită anvelopelor supradimensionate și sistemelor de suspensii heavy-duty.

Misiunea noastră este de a merge mai departe, mai mult și mai adânc.