oil-gas-gallery-hd-hd8-euro3-66-42t-oil-filed-libia-11

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Petrolul și gazele sunt resurse care trebuie extrase, rafinate, transportate și distribuite. Pentru a le transporta de la (și către) cele mai indepărtate locuri, trebuie să se contruiască mii de kilometri de conducte – peste granițe, munți, prin diferite zone climatice. Se întâlnesc astfel toate tipurile de terenuri și obstacole.

Construirea acestor infrastructuri este unul dintre cele mai grele lucruri de pe planetă – și de aceea toți apelează la noi.

Mașinile ASTRA sunt concepute pentru a se deplasa și funcționa în cele mai nefavorabile condiții atmosferice și pe cele mai rele trasee off-road. Radiatoarele cu suprafețe mari și schimbatoarele de căldură suplimentare permit motoarelor să suporte și cele mai ridicate temperaturi – iar cabluri speciale se pot adapta pentru condiții de frig extrem. Roțile cu diametru mare (și sisteme automate de umflare, la cerere) maximizează flotabilitatea, aderența și capacitatea de manevrare pe suprafețe moi. Extraordinara robustețe a șasiurilor noastre permite fabricarea unor ampatamente extra-lungi, de peste 6.000 mm, pentru transportul de conducte și garnituri de foraj. Tuburile cu oxigen și filtrele de aer de eficiență ridicată permit lucrul in apă, noroi și nisip.

Printre caracteristicile opțoinale se numără soluții de cutii de viteze complet automate sau manuale (cu convertor de torsiune), trusă de iarnă și presurizarea cabinei pentru a proteja echipajul de temperaturi extreme și praf.

Există configurații de tracțiune de până la 8×8 (inclusiv versiunea HHD de 2,9 m lățime) pentru tracțiune completă și control pe suprafețe neregulate și alunecoase.

Noi pornim acolo unde alții se opresc.