heavy-haulage-gallery-hhd-ale-gazprom-er-tank3

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Unele încărcături sunt prea grele sau prea mari pentru a fi transportate cu un camion standard. Turbinele, boilerele, elementele de pod și alte componente arhitecturale sau industriale sunt imense – și nu pot fi transportate pe bucăți. Pentru a le transporta, sunt necesare autovehicule speciale, suficient de puternice și adecvat echipate pentru a ridica sau transporta obiecte de mari dimensiuni. Noi avem asemenea autovehicule.

Structura ASTRA din oțel extra-ranforsat oferă o capacitate neegalată de transport, pentru a satisface și cele mai grele cerințe ale misiunilor de transport.

Gama noastră HD9 oferă o varietate de soluții de tracțiune, de la cele mai simple (și puternice) 6×4 la versiunile 8×6 și 8×8 ultra-stabile – toate rigide sau tractoare, cu cabină simplă, dublă sau de dormit.

Motoarele HD9 oferă o putere utilă maximă de până la 560 CP, putând fi echipate cu radiatoare mărite și sisteme suplimentare de răcire pentru zonele cu climă caldă. Arborele cardanic versatil și robust include cutii de viteză care convertesc tensiunea și axuri de direcție foarte puternice (până la 10 t în față și 20 t în spate).

Camioanele pot avea anvelope extra-mari, cârlige speciale de tractare, cadru ranforsat și rezervoare de combustibil de înaltă capacitate. Toate modificările personalizate sunt efectuate direct in fabrică, pentru a garanta cele mai înalte standarde de calitate.

Totul este conceput astfel încât să funcționeze bine( și să dureze) cu combinații de autovehicule pentru transportul de volume de până la 400 t.

Când provocările sunt extreme, atunci intervine ASTRA.