Modele complete

Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Magelys transformă orice călătorie într-o experiență placută, de neuitat, datorită interiorului și echipamentelor de cea mai înaltă calitate. Proiectat pentru linii naționale și internaționale, transport de turiști, servicii de navetă și transferuri pentru cluburi VIP, Magelys este un autocar care susține spiritul călător în cel mai comod și sigur mod cu putința.

Magelys există doar în versiunea Euro VI și poate avea două lungimi: 12,2 m și 12,8 m.

Sunt disponibile 3 versiuni: Magelys Line pentru misiuni de linie pe linii regionale, naționale și internaționale, Magelys Pro pentru călătorii turistice și Magelys Lounge pentru activități turistice de amploare.

Datorita tehnologiilor avansate și combinației de eleganță, modernism și spirit practic, Magelys a primit premiul ,,Autocarul internațional al anului 2016″. Aspectul său elegant, confortul sporit și sistemele avansate de siguranță au convins și au cucerit juriul format din jurnaliști cu experiență de la 22 de publicații europene de top din sectorul industriei autocarelor și autobuzelor. Calitatea echipamentelor, cerințele minime de întreținere, tehnologia HI-SCR de reducere a consumului și raportul optim preț-calitate au contribuit și ele la această victorie extraordinară.

îmbunatațiți calitatea vieții și a călătoriilor pasagerilor dumneavoastră.

Bine ați venit la bordul Magelys: Autocarul anului 2016.

Broșuri

Galerie