Cerere de ofertă

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Mesajul dumneavoastra

Daily Minibus a fost reechipat complet pentru a oferi o dimensiune cu totul nouă de confort, stil și performanță deosebită. Designul său inovator face totul pentru a răspunde așteptărilor clienților, iar funcțiile sale surprinzătoare numără printre altele design interior și exterior, spațiu cu o capacitate incredibilă de încărcare și o versatilitate fără precedent, confort sporit în cabina șoferului și în habitaclul pasagerilor, noua cutie automată cu 8 viteze Hi-Matic și niveluri de emisii ce respectă standardul Euro VI.

Cele trei versiuni de Daily Minibus, Daily Tourys, Line și Citys sunt alegerea perfectă pentru călătorii turistice, interurbane și urbane. Daily Minibus este echipat cu trei versiuni de motoare: Diesel, Natural Power CNG și Electric.

Broșuri

Galerie

Gama Iveco Daily oferă mai multe opțiuni și versatilitate pentru cei care le utilizează datorită numărului mai mare de soluții și sarcini ce variază între 4,5 t și 7,2 t, și diverse variante de carosare de până la 31 de locuri.

Iveco Daily este baza ideală pentru a construi un microbuz datorită simplității echipării și solidității construcției cu șasiuri inspirate de camioane, transmisii rezistente și durabile și motoarele fiabile FPT Industrial Heavy Duty F1C 3.0L de pe modelele Diesel și CNG, cu posibilitatea folosirii noilor cutii automate cu 8 viteze Hi-Matic.

Șasiul Daily oferit fabricanților de caroserii include o versiune de camionetă, cu capotă normală, capotă redusă și Cut Away (până la 7,2 t), precum și autoutilitară și microbuz cu geamuri (până la 7,5 m și 6,5 t).

O GAMĂ ȘI MAI EXTINSĂ PENTRU TRANSPORTUL PASAGERILOR.