Eurocargo

Proiectat pentru a fi cel mai bun, Eurocargo vă va însoți spre noi succese, oferindu-vă cea mai mare satisfacție în ceea ce privește confortul, fiabilitatea, productivitatea, protecția mediului, management eficient, servicii de asistență. Încă de la inceputuri, Eurocargo a fost conceput pentru a fi lider – și din 1991, a continuat să stabilească standarde de piață la fiecare etapă din evoluția sa.

Cerere de ofertă

Versiune:

Configurație Axe:

Masa Maximă Autorizată:

Putere motor:

Tip de suspensii:

Commsegm:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon:

Companie

Judet:

Mesaj

Am citit politica de confidentialitate si imi dau accordul in scopurile si procesele detaliate mai jos:
Marketing: prelucrarea datelor mele de către IVECO Truck Services SRL pe suport de hârtie, prin mijloace automate sau electronice, inclusiv prin poștă sau e-mail, telefon (de exemplu, apeluri telefonice automate, SMS, MMS, fax, aplicații), cu scopul de a primi comunicări comerciale și buletine informative, precum și de publicitate privind produsele și serviciile IVECO, așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iii) din Notă de confidențialitate
Marketing Terti: comunicarea datelor mele către IVECO Romania SRL, filialele, partenerii, precum și către distribuitorii din rețeaua Iveco Romania și prelucrării de către aceștia, cu scopul de a primi comunicări comerciale, materiale publicitare despre produsele și serviciile lor sau atunci cand acestia efectuază cercetări de piață. așa cum este detaliat în secțiunea 2 (iv) din Notă de confidențialitate

Avantajele gamei

Cabina

Proiectată de „Stile Bertone”, una din cele mai prestigioase case de design, în conformitate cu ultimele criterii de design, cabina modernă subliniază satisfacția exclusivă de a deține un Eurocargo.

Cabina este realizată din panouri de oțel zincat, modelate astfel încât să creeze o formă non-agresivă și perfectă din punct de vedere aerodinamic. Interiorul acestui vehicul oferă o libertate de mișcare totală, fară obstacole.

Panoul de instrumente are un design revoluționar, lizibil și ușor de interpretat. Spațioasă și mai silențioasă ca oricând, cabina lui Eurocargo optimizează la maxim spațiul interior (deasupra parbrizului sunt dispuse sertare și locuri de depozitare).

Motorizare

Eurocargo este dotat cu un motorul Tector, apreciat pentru: emisii reduse, cuplu adecvat chiar și la turații mici, flexibilitate, consum redus de combustibil, greutate proprie mică și accesul facil pentru operațiile de întreținere și reparații.

Gama de șapte motorizări se bazează pe două configurații, ambele cu injecție „common rail”, înaltă presiune: patru cilindri cu puteri de 140, 160 și 180 CP, șase cilindri cu puteri de 220, 250, 280 și 300 CP.

Cu cutii de viteze cu 5, 6 sau 9 trepte, Eurocargo este ideal pentru multe tipuri de misiuni fără a compromite consumul de combustibil.

Șasiu

Având o structură din oțel este ideal pentru orice tip de transport.

Eurocargo oferă o gamă completă de ampatamente de la 3.105 mm la 6.570 mm, compatibile cu lungimi de la 3.845 mm la 10.070 mm.

Există de asemenea o gamă versatilă de sisteme de suspensie: arcuri cu foi parabolice sau semi-eliptice, și opțiunea suspensiei pneumatice pe puntea spate  sau integrală, controlată de sistemul ECAS, suspensia pneumatică controlată electronic (Electronically Controlled Air Suspension).

Siguranța

  • dotarea standard ABS și frâna de motor cu tripla activare, frână care poate fi acționată de o maneta proprie, de pedala de frână sau prin eliberarea pedalei de accelerație.
  • sistemul de frânare îmbunătățit: frână cu disc pe toate roțile la toata gama 4×2.
  • Opțional, Eurocargo poate fi dotat cu o cheie de contact electronică cu imobilizator și interfață la unitatea electronica de control a motorului.

Tipuri de caroserii

Un camion construit pe măsură, este un vehicul destinat misiunilor specifice fiecarui client. Această filozofie aplicată la toate modelele gamei Eurocargo, este în avantajul clienților săi.

Suprafața de fixare netedă a șasiului, prevazută cu suporți de montare a caroseriei, permite carosierilor libertate absolută în ceea ce privește posibilitățile de carosare.

Pricipalele tipuri de caroserii ce pot fi fixate sunt următoarele:

  • caroserii destinate transportului general de mărfuri (platforma cu obloane și prelate, transport de băuturi, confecții, accesorii);
  • caroserii izoterme (destinate pentru mărfurile ce necesită o anumită temperatură controlată);
  • caroserii ce pot fi utilizate în domeniul construcții;
  • caroserii speciale (bene basculabile).

Galerie foto