Finantare

Iveco Truck Services accepta în principiu finanţarea prin oricare societate de leasing aleasa de clienții noştri; pentru înlesnirea operaţiilor legate de derularea colaborării în privinţa finanţării achiziţiei unui produs oferit de noi, compania noastră a încheiat contracte cadru de furnizare bunuri cu câteva dintre cele mai cunoscute societati de leasing.

Iveco Truck Services vă oferă astfel o gamă largă de opţiuni, din care puteţi alege varianta cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.
Programele de leasing sunt disponibile pentru toate produsele cuprinse în oferta Iveco Truck Services, existând posibilitatea includerii în finanţare a caroseriilor şi accesoriilor.

Iveco Capital este marca de servicii financiare captive a Iveco, oferind o gamă completă de servicii de finanțare, leasing, închiriere și alte servicii auxiliare, în diverse țări, pentru vehicule comerciale grele și ușoare, pentru autobuze – garanția extinsă, serviciile de reparații, precum și diverse tipuri de asigurări putând fi incluse în pachet.

Pachetele de finanțare pot fi personalizate după nevoia clientului și sunt aplicabile pentru toate tipurile de vehicule – noi sau uzate.

Iveco Capital furnizează clienților consiliere profesionistă pentru alegerea produsului financiar care răspunde cel mai bine cerințelor financiare și fiscale specifice fiecărei afaceri.
În România, Iveco a încheiat un parteneriat cu BRD Sogelease pentru a oferi soluții financiare Iveco Capital tuturor clienților pentru achiziția de vehicule IVECO noi sau uzate.