Iveco Capital

Iveco Capital este marca de servicii financiare a Iveco, oferind o gamă completă de servicii de finanțare, leasing, închiriere și alte servicii auxiliare, în diverse țări, pentru vehicule comerciale grele și ușoare, pentru autobuze – garanția extinsă, serviciile de reparații, precum și diverse tipuri de asigurări putând fi incluse în pachet.
În România, Iveco Capital a încheiat un parteneriat cu BRD Sogelease pentru a oferi soluții financiare Iveco Capital tuturor clienților pentru achiziția de vehicule IVECO noi sau uzate.

Acceptăm finanțare cu oricare dintre societățile de leasing.

Iveco Truck Services acceptă în principiu finanţarea prin oricare societate de leasing aleasa de clienții noştri; pentru înlesnirea operaţiilor legate de derularea colaborării în privinţa finanţării achiziţiei unui produs oferit de noi, compania noastră a încheiat contracte cadru de furnizare bunuri cu câteva dintre cele mai cunoscute societati de leasing.

Gamă largă de servicii ce poate fi acoperită de serviciile financiare

Iveco Truck Services vă oferă astfel o gamă largă de opţiuni, din care puteţi alege varianta cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră.
Programele de leasing sunt disponibile pentru toate produsele cuprinse în oferta Iveco Truck Services, existând posibilitatea includerii în finanţare a caroseriilor şi accesoriilor.

Pachete de servicii financiare personalizabile

Pachetele de finanțare pot fi personalizate după nevoia clientului și sunt aplicabile pentru toate tipurile de vehicule – noi sau uzate.