O GAMĂ COMPLETĂ DE VEHICULE CARE POT AJUNGE ORIUNDE

Singurul vehicul utilitar uşor construit ca un camion cu un şasiu solid, suspensii de înaltă performanţă, excelent pentru a fi personalizat pentru o mare varietate de misiuni. Cu Daily 4×4, în versiunea şasiu sau furgon poţi ajunge în orice loc. Alegeţi varianta de şasiu sau furgon IVECO Daily 4×4 potrivită din oferta de versiuni all-road ?i off-road pentru a putea opera cu uşurinţă fie pe cele mai dificile terenuri, fie pe drumuri mixte şi asfalt.

Cu noul IVECO Daily, îndepliniţi rapid şi eficient cele mai solicitante misiuni, economisind timp, îmbunătăţind profitabilitatea şi respectând mediul înconjurător.

Ştiţi că vă puteţi baza pe Daily să vă ofere cea mai bună performanţă din clasa sa, în fiecare zi, an după an, prin transmisia sa avansată şi motorul de înaltă eficienţă, prin eficienţa consumului de combustibil şi prin costul redus de proprietate.

Galerie de imagini

HI-MATIC: PLĂCEREA ABSOLUTĂ DE A CONDUCE

Datorita raporturilor de transmisie duble reduse, autovehiculele Daily 4×4 sunt disponibile cu 12 trepte de viteza de mers inainte cu transmisia manuala si cu 16 trepte de viteza de mers inainte cu transmisia HI-MATIC. Astfel, se obtine o abilitate nelimitata de urcare in panta in conditii de confort absolut. Puteţi cupla cu usurinta gama de viteze mici activand butonul ergonomic de pe plansa de bord.

TOATA PUTEREA DE CARE AI NEVOIE, ORICARE AR FI MISIUNEA TA

Echipate cu motoare F1C EURO VI-D de 3 litri generand putere de 180 CO la un cuplu de 430 Nm, Daily 4×4 sasiu sau furgon poate indeplini orice misiune pe toate drumurile cu usurinta. Omologarea Euro VI-D Heavy Duty face ca Daily 4×4 sa fie mai mult decat un camion pentru zonele greu accesibile.​

 

MOTOR F1C CU CAPACITATEA DE 3,0 LITRI
​​CILINDREE 3,0 litri
PUTERE ​132 kW (180 CP)
TURAŢIA MOTORULUI LA PUTERE MAXIMĂ 3500 rot/min
CUPLU MAXIM 430 Nm
TURAŢIA MOTORULUI LA CUPLUL MAXIM 1600 – 2700 rot/min
EMISIILE Euro VI-D pentru condiţii grele
CAPACITATE REZERVOR DE ADBLUE® ​24 de litri​

DIVERSE DOTĂRI PENTRU APLICAȚII PROFESIONALE

Datorită prizei de putere de pe cutia intermediară de viteze şi celor 4 tipuri de timonerii, vă puteţi echipa autovehiculul Daily 4×4 pentru o gama vastă de aplicaţii, de la un simplu pat rabatabil până la un plug de zăpadă sau o platformă. Autovehiculele Daily 4×4 oferă o gamă vastă de caracteristici pentru aplicaţii off-road speciale, precum bare de protecţie, şi pot fi pregătite din fabrică pentru montarea unui plug de zăpadă sau a unui troliu. Opţional, pentru acestea este, de asemenea, disponibilă o gamă completă de platforme de încărcare.