IVECO S-WAY
OBIȘNUIȚI-VĂ CU NOUL DVS. STIL DE VIAȚĂ S-WAY

CASA TA DEPARTE DE CASĂ

Cu o cabină nouă, eficiență remarcabilă a consumului de combustibil și cu o tehnologie & conectivitate avansate, noul camion IVECO S-WAY este o soluție completă de transport concepută pentru a oferi o viață excelentă la bord șoferilor și pentru a oferi o soluție câștigătoare proprietarilor prin competitivitatea sa și prin Costul Total al Proprietății.

Acesta este configurat pentru a fi camionul de vis al oricărui șofer: proiectat în jurul nevoilor sale, IVECO S-WAY are o nouă cabină spațioasă, îmbogățită prin caracteristici de confort și tehnologie. Este cu adevărat casa ta departe de casa.

IVECO S-WAY este un camion conectat 100% care deschide o nouă eră în managementul flotei și cu privire la viața la bord. Conectivitatea sa avansată menține șoferii conectați în permanență cu managerul de flota și cu specialiștii în asistența IVECO, astfel încât aceștia să nu fie niciodată singuri pe drum.

IVECO S-WAY. DRIVE THE NEW WAY

Galerie de imagini

3 PUNCTE CHEIE DESPRE NOUL IVECO S-WAY

0%
IVECO S-WAY ridică ștacheta performanței și oferă o eficiență a consumului de până la 3%, cu introducerea unei noi oferte de motoare și a unor noi elemente și dispozitive de eficientizare a consumului.
0CP
Gama de motorizări este extinsă cu propulsoare Cursor 13 de 490 și 530 CP, integrând motoarele diesel Euro VI: 3 capacități cilindrice și puteri de la 340 la 570 CP – complet compatibile cu biocombustibili de a doua generație HVO / XTL (EN 15940).
0%
IVECO S-WAY este un camion conectat 100% care deschide o nouă eră în managementul flotei și cu privire la viața la bord. Conectivitatea sa avansată menține șoferii conectați în permanență cu managerul de flota și cu specialiștii în asistența IVECO

 

Funcţionalitatea întâlneşte confortul

 

Trăiţi în confort

Relaxați-vă și simțiți-vă ca acasă, în IVECO S-WAY. Bucurați-vă de fiecare moment al călătoriei, la volan și în cabină, datorită interioarelor reproiectate.

Confort premium în conducere

Întregul interior al cabinei a fost creat pentru a oferi mai mult spațiu și vizibilitate excelentă. Fiecare detaliu a fost atent proiectat pentru a îndeplini așteptările șoferului.

Totul este la locul său

Totul este la locul său.
Noua cabină spațioasă oferă spațiul de depozitare necesar, cu compartimente încăpătoare și bine așezate. Raftul superior are o capacitate de 250 de litri.

Odihniţi-vă, relaxaţi-vă şi dormiţi bine

Schema simetrică a zonei de dormit a fost proiectată astfel încât să vă bucurați de un somn odihnitor, în condiții de confort sporit. Patul inferior dintr-o singură secțiune oferă o selecție de saltele mai moi sau mai tari

IVECO ON,
Noua lume a serviciilor integrate

IVECO ON este noua lume a serviciilor integrate şi a soluţiilor de transport creată de către IVECO pentru a vă ajuta să vă faceţi afacerea mai competitivă, mai profitabilă, mai sustenabilă şi mai ușor de administrat. Aceasta furnizează o ofertă flexibilă, care poate fi personalizată pentru a se potrivi cerinţelor şi misiunilor afacerii dvs.: de la servicii conectate, pentru a spori potenţialul vehculului dvs., până la un set complet de soluţii post-vânzare personalizate. IVECO ON, alături de dvs. în fiecare etapă a călătoriei dvs.

IVECO S-WAY

A fost dezvoltat cu o concentrare puternică asupra șoferului, iar noua cabină a fost reproiectată și ranforsată, pentru a oferi nivel înalt de siguranță.

Noul design îi oferă, de asemenea, șoferului o vizibilitate directă mult îmbunătățită, datorită ferestrelor laterale dintr-o bucată și oglinzilor retrovizoare.
Noua ofertă de cabine a IVECO S-WAY vă pune la dispoziție o gamă largă de versiuni, pentru a se potrivi misiunii dvs.: cabină de dormit AS, cabină de dormit AT cu acoperiș jos sau mediu și cabină scurtă AD cu acoperiș jos.

Cabină de dormit AS

​Înălțime de la podea la acoperiș (cm)
Acoperiș înalt: 215
Acoperiș jos: 170
1 sau 2 paturi

Cabină de dormit AT

Cabină de dormit AT

Înălțime de la podea la acoperiș (cm)
Acoperiș mediu: 185
Acoperiș jos: 125
1 sau 2 paturi

Cabină scurtă AD cu acoperiș jos

​Înălțime de la podea la acoperiș (cm)
Acoperiș jos: 125

Prezentare video Iveco S-WAY