IVECO S-WAY
ALIMENTAT CU GAZ NATURAL
THE NATURAL WAY

IVECO S-WAY ALIMENTAT CU GAZ NATURAL

IVECO S-WAY este propulsat de cea mai matură tehnologie pe gaz natural de pe piaţă.

Aceasta oferă o perfomanţă de înaltă eficienţă, maximizând, în acelaşi timp, avantajele celui mai ecologic combustibil disponibil astăzi. Eficienţă fără compromis.

THE NATURAL WAY

Galerie de imagini

3 PUNCTE CHEIE DESPRE NOUL IVECO S-WAY
Alimentat cu gaz natural

0%
IVECO S-WAY alimentat cu Gaz Natural maximizează avantajele celui mai ecologic combustibil reducand emisiile de CO2 cu 95% fata de un motor conventional alimentat cu diesel.
0Km
Vehiculul alimentat cu gaz natural IVECO S-WAY este primul camion de pe piață special proiectat pentru transportul internațional de lungă distanță, cu o autonomie excepțională, de până la 1.600 km, în versiune 4×2 LNG.
0Km
Intervalele de de schimb ale uleiului au fost extinse la 90.000 km, iar componentele specifice pentru gaz ale motorului Cursor 13 au fost modificate, pentru minimizarea costurilor de mentenanță.

Funcţionalitatea întâlneşte confortul

Trăiţi în confort

Relaxați-vă și simțiți-vă ca acasă, în IVECO S-WAY. Bucurați-vă de fiecare moment al călătoriei, la volan și în cabină, datorită interioarelor reproiectate.

Confort premium în conducere

Întregul interior al cabinei a fost creat pentru a oferi mai mult spațiu și vizibilitate excelentă. Fiecare detaliu a fost atent proiectat pentru a îndeplini așteptările șoferului.

Totul este la locul său

Totul este la locul său.
Noua cabină spațioasă oferă spațiul de depozitare necesar, cu compartimente încăpătoare și bine așezate. Raftul superior are o capacitate de 250 de litri.

Odihniţi-vă, relaxaţi-vă şi dormiţi bine

Schema simetrică a zonei de dormit a fost proiectată astfel încât să vă bucurați de un somn odihnitor, în condiții de confort sporit. Patul inferior dintr-o singură secțiune oferă o selecție de saltele mai moi sau mai tari

CEA MAI BUNĂ AUTONOMIE A COMBUSTIBILULUI DIN CLASA SA

Rezevoarele LNG pentru capete tractor standard sunt disponibile în 4 mărimi, pentru a elibera spaţiul care vă este necesar, la nivelul şasiului, pentru misiunea dvs. de transport.
IVECO S-WAY oferă toate beneficiile de siguranţă şi economie ale celei mai recente generații de rezervoare LNG

LNG - până la 1600 km

LNG - până la 1600 km

LNG - până la 1600 km

LNG - până la 1400 km

LNG - până la 1600 km

LNG - până la 1150 km

LNG - până la 1600 km

LNG - până la 800 km

IVECO ON,
Noua lume a serviciilor integrate

IVECO ON este noua lume a serviciilor integrate şi a soluţiilor de transport creată de către IVECO pentru a vă ajuta să vă faceţi afacerea mai competitivă, mai profitabilă, mai sustenabilă şi mai ușor de administrat. Aceasta furnizează o ofertă flexibilă, care poate fi personalizată pentru a se potrivi cerinţelor şi misiunilor afacerii dvs.: de la servicii conectate, pentru a spori potenţialul vehculului dvs., până la un set complet de soluţii post-vânzare personalizate. IVECO ON, alături de dvs. în fiecare etapă a călătoriei dvs.

IVECO S-WAY RIGID ,ALIMENTAT CU GAZ NATURAL

Versiunile rigide cu 2 și 3 axe ale modelului IVECO S-WAY alimentate cu gaz natural au fost proiectate pentru a oferi o soluţie de transport cu adevărat sustenabilă pentru distribuţia urbană şi regională, transport frigorific, transport de deşeuri şi misiuni de construcţii urbane, cum ar fi: transportul de beton, de materiale de construcţii, de utilaje sau transport cu bene basculabile.

 

FLEXIBILITATE MAXIMĂ A REZERVOARELOR

 

Puteţi alege dintr-o ofertă vastă de rezervoare de diferite tipuri, forme şi mărimi, care pot fi combinate pentru a îndeplini cerinţele misiunii dvs. de transport.

GNG pe partea dreaptă

CNG pe partea dreaptă

 

CNG în spatele cabinei

GNL pe partea stanga

CNG pe partea stanga

CNG pe sasiu

 

ACCES ÎN TOATE ZONELE

Versiunile rigide ale IVECO S-WAY alimentate cu gaz natural oferă soluţia ideală pentru servicii logistice, în contextul problemelor critice legate de poluarea din centrele oraşelor şi de pe rutele de transport cu trafic intens. Datorită operării silenţioase, de nivel 71dB(A) Piek Quiet Truck, în Modul Silenţios, şi a emisiilor foarte reduse de NO2 şi particule, IVECO S-WAY CNG / LNG poate avea acces în centrele oraşelor, în zone dens populate şi pe autostrăzile cu trafic intens, cu cele mai stricte restricţii de emisii – şi pot opera fără oprire. Atunci când rulează cu biometan, aceasta reprezintă cea mai eficientă modalitate de a livra servicii de transport fără emisii de CO2 şi fără combustibili fosili; aici şi acum. Tranziţia energetică se află în curs, autorităţile locale abordează foarte serios problema calităţii aerului şi a emisiilor de gaze cu efect de seră, iar IVECO se află în avangarda acestei mişcări, cu oferta sa completă de vehicule alimentate cu gaz natural.

REFERINȚA PENTRU TRANSPORTUL FRIGORIFIC

Gama IVECO S-WAY alimentată cu gaz natural a fost proiectată pentru a putea fi echipată cu toate tehnologiile de răcire fără diesel disponibile pe piaţă, pentru a oferi o soluţie neutră din punctul de vedere al carbonului, atunci când utilizează biometan.

Prezentare video Iveco S-WAY