IVECO T-WAY
Drive the new way

IVECO T-WAY DRIVE THE NEW WAY

IVECO T-WAY este vehiculul ideal pentru cele mai grele misiuni în condiții extreme. Combinația perfectă de robustețe, fiabilitate și confort, acesta este conceput pentru a întruni cerințele dvs și pentru a depăși toate așteptările privind productivitatea, capacitatea și siguranța. Cu legendara sa robustețe a șasiului și componentelor, vehiculul este construit pentru a realiza misiuni off-road extreme având un GVW de 40 de tone.

Cu HI-TRACTION și cu soluții avansate tehnologice și de inginerie, va puteti baza pe acest vehicul pentru a furniza o performanță înaltă constantă în aplicații extreme off-road și în cele mai ostile medii.

IVECO T-WAY duce experiența la bord a șoferului la un nou nivel cu o nouă cabină construită in jurul necesităților acestora. Acesta integrează cele mai avansate opțiuni ale noii game IVECO WAY pentru a oferi un mediu extrem de confortabil și sigur. Conectivitatea sa avansată introduce o gamă de servicii concepute pentru a ușura viața șoferilor și pentru a maximiza timpul de operare al vehiculului.

Cel mai fiabil și productiv camion de mare capacitate în medii de construcții, IVECO T-WAY este de neoprit pentru a face față celor mai grele provocări

Galerie de imagini

3 PUNCTE CHEIE DESPRE NOUL IVECO T-WAY

0Nm
Cuplu disponibil de până la 12.500 Nm pentru puntea fata. cu modul boost aveti toata tractiunea de care aveti nevoie chiar si la pornirea de pe loc.
0
Cu cutia de viteze automată HI-TRONIX cu 12 și 16 viteze, puteți beneficia de o gamă de funcționalități cum ar fi modul Rocking , molul Off-road , modul Creeping și 4 viteze pentru marșarier, făcând față cu ușurință condițiilor off-road.
0Cp
IVECO T-WAY oferă o gamă largă de motoare diesel Euro VI pentru a se potrivi cu toate aplicațiile. Motoarele, cu 2 valori nominale de putere și cilindree de la 340 la 510 CP, asigură o putere de top pentru clasa sa.

Motoarele Cursor

Motor CURSOR 9 CURSOR 13
CILINDREE
(Litri)
8.7 12.9
PUTERE CP
@ rpm
3400@ 1655–2200 360@ 1530–2200 410@ 1370-1900 450@ 1440-1900 510@ 1560-1900
CUPLU CP
@ rpm
1400@ 1100–1655 1650@ 1200-1530 2100@ 900-1370 2200@ 970-1440 2300@ 900-1560
SISTEM DE TRATARE HI-SCR HI-SCR
STANDARD DE EMISII Euro VI Euro VI

Cursor 9

Cresti sarcina utila cu motorul de greutate usoara Cursor 9

Cursor 13

Ai o putere exceptionala cu motorul Cursor 13

DESIGN NOU FUNCȚIONAL

Cabina a fost complet reproiectată cu scopul de a fi practică și pentru a ușura activitățile zilnice ale șoferilor. Totodată s-au îmbunătățit vizibilitatea, protecția la murdărire și multe altele. Operațiunile de mentenanță și reparații s-au simplificat, făcând mai facilă schimbarea compenentelor. Dispunerea șasiului a fost revizuită pentru a ușura carosarea.

ALEGE MISIUNEA PENTRU CARE AI NEVOIE DE IVECO T-WAY

pentru a-ti permite configurarea vehiculului care sa satisfaca total exigentele specifice. Gama larga de caracteristici si componente, legendara robustete a sasiului sau, fiecare detaliu din design-ul sau, configurate pentru o varietate extinsa de misiuni – pe care le va indeplini fara gres.

MEDIUL SUPREM DE LUCRU ȘI DE VIAȚĂ

MOBILITATE ȘI SIGURANȚĂ PE TOATE TERENURILE
HI-TRACTION – CE ESTE

Sistemul HI-TRACTION este activat automat pentru a asigura o tracțiune hidraulică suplimentară pentru roțile din față atunci când este necesar, pentru a compensa deraparea axului din spate pe suprafețele alunecoase. Acesta asigură avantajele de acționare, manevrabilitate și aderență ale tracțiunii 4×4.

HI-TRACTION – CUM FUNCȚIONEAZĂ?

 • Sistemul HI-TRACTION poate fi activat manual cu un buton în cabină, comutând din modul ”inactiv” în ”gata de anclașare”.

 • Sistemul operează pe fundal, gata pentru activare atunci când este necesar .

 • Atunci când este nevoie, sistemul comută automat în modul ”activ” și oferă tracțiune pentru roțile din față, dacă puntea spate alunecă.

 • Sistemul este dezactivat atunci când:
  – Șoferul apasă butonul din cabină.
  – Vehiculul revine la condițiile normale de condus și de viteză.
  – Temperatura uleiului din circuitul hidraulic depășește 90°C.

Modul de amplificare este activat la fiecare pornire de pe loc (0 până la 3 km/h) pentru a îmbunătăți tracțiunea și pentru a reduce uzura și ruperea ambreiajului.

CUTIE DE VITEZE HI-TRONIX CU FUNCȚIONALITĂȚI OFF-ROAD

Cu cutia de viteze automată HI-TRONIX cu 12 și 16 viteze, puteți beneficia de o gamă de funcționalități cum ar fi modul Rocking , molul Off-road , modul Creeping și 4 viteze pentru marșarier, făcând față cu ușurință condițiilor off-road.

 • IVECO T-WAY oferă flexibilitate supremă prin alegerea de suspensii mecanice și pe aer – ambele parabolice și semi-eliptice
 • IVECO T-WAY oferă o gamă completă de AWD și PWD pentru a întruni cerințele fiecărei misiuni
  – chiar și pentru cele mai solicitante.
 • Noua arhitectură a sistemului EBS, în combinație cu frânele cu discuri pe toate roțile, a îmbunătățit extraordinar performanța vehiculului și astfel și siguranța șoferului, a vehiculului și a altor utilizatori de drumuri.