Camionul pe care
orașul îl adoră

PARTENERUL PERFECT PENTRU AFACEREA TA

Sustenabil, eficient, usor, manevrabil si versatil: Eurocargo este camionul perfect pentru misiuni urbane si aplicatii municipale. De la livrari in oras pana la colectarea desurilor, curatarea si intretinerea drumurilor, precum si aplicatii pentru marfuri containerizate, satisface orice aplicatie a afacerii dvs. Datorita unei cabine cu o latime redusa (2.1 metri), avand un grad mare de virare (52 de grade) si cea mai mica raza de virare (sub 11 metri in versiunea de 2790 mm) acesta este partenerul perfect pentru afacerea ta.

Ştiţi că vă puteţi baza pe Daily să vă ofere cea mai bună performanţă din clasa sa, în fiecare zi, an după an, prin transmisia sa avansată şi motorul de înaltă eficienţă, prin eficienţa consumului de combustibil şi prin costul redus de proprietate.

Galerie de imagini

3 PUNCTE CHEIE DESPRE NOUL EUROCARGO

0%
cu 8% mai putin carburant consumat pentru livrarile din mediul urban
0CP
Puterea motorului intre 160 si 320 CP
0M
Lungimea sasiului intre 4265 si 10175mm

TIPURI DE CAROSERII

Un camion construit pe măsură, este un vehicul destinat misiunilor specifice fiecarui client. Această filozofie aplicată la toate modelele gamei Eurocargo, este în avantajul clienților săi.

Suprafața de fixare netedă a șasiului, prevazută cu suporți de montare a caroseriei, permite carosierilor libertate absolută în ceea ce privește posibilitățile de carosare.

PLATFORMĂ CU OBLOANE & PRELATĂ

Caroserii destinate transportului general de mărfuri (platforma cu obloane și prelate, transport de băuturi, confecții, accesorii);

CAROSERII IZOTERME

Caroserii izoterme (destinate pentru mărfurile ce necesită o anumită temperatură controlată);

 

CAROSERII PENTRU CONSTRUCȚII

caroserii ce pot fi utilizate în domeniul construcții;

 

CAROSERII SPECIALE

caroserii speciale (bene basculabile).

SUSTENABILITATEA, SOLUTIA NATURALA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR

CNG este solutia cea mai prietenoasa cu mediul inconjurator disponibila. Emisiile motorului IVECO alimentat cu CNG contin emisii scazute de NOx, zero emisii de plumb si cu 95% mai putine particule poluante, in comparatie cu motorizarea diesel. Eurocargo Natural Power este ca acasa in majoritatea oraselor, datorita emisiilor scazute ii este permis accesul in zonele cu trafic restrictionat, iar datorita nivelului de zgomot redus devine perfect pentru schimbul de noapte. (Cerificare PIEK)

  • emisii de NOx scazute

  • zero emisii de plumb

  • 95% mai putine particule poluante in comparatie cu un motor diesel

  • acces permis in zonele restrictionate pentru masinile cu motoare conventionale

CEA MAI BUNA PERFORMANTA, CEL MAI MIC CONSUM

Motoarele cu care sunt echipate noile vehicule EUROCARGO sunt Tector 5 cu patru cilindrii, cilindree 4,5 litrii si Tector 7 cu sase cilindrii, cilindree 6,7 litrii avand o putere de 320 CP. Optimizat pentru a face performanta la viteze mici si a minimiza Costul Total de Operare. Este disponibil si in versiunea de 204 CP cu alimentare cu Gaz Natural Comprimat (CNG).

CEA MAI BUNA PERFORMANTA,
CEL MAI MIC CONSUM

EUROCARGO este solutia perfecta pentru a usura viata in continua miscare. Comenzile pe volan, compartimente de depozitare, sina suspendata cu carlig si scaunul soferului cu suspensie pneumatica pentru confort crescut. Pentru misiunile urbane noul EUROCARGO garanteaza ACCES USOR IN CABINA datorita plansei de bord si a dimensiunilor reduse ale motorului, soferul putand astfel trece cu usurinta dintr-o parte in alta a vehiculului.

Noul Eurocargo aduce confortul şi ergonomia la noi niveluri.

Noul Eurocargo aduce confortul şi ergonomia la noi niveluri. Comenzile de la volan îi permit şoferului să folosească radioul şi telefonul în perfectă siguranţă. De asemenea, autovehiculul prezintă comenzi noi, mai ergonomice pentru controlul climatizării, lumini şi cutia de viteze automată/automatizată. Fiecare lucru îşi are locul lui, la îndemână: autovehiculul prezintă acum mai multe compartimente de depozitare pentru obiecte şi documente, compartimente speciale pentru carduri şi un cuier amplasat pe peretele din spate al cabinei.

Consola de pe partea şoferului dispune de două suporturi practice pentru sticle, o priză electrică de 12 V şi o opţiune pentru o priză de aer comprimat.

Noul Eurocargo este un adevărat birou aflat în mişcare.

În noul birou mobil cu o capacitate de 20 de litri (disponibil cu un singur scaun pentru pasager), se poate depozita un laptop sau o tabletă; acesta mai este dotat şi cu o lumină pentru citit, cu buzunare laterale pentru depozitare şi două conectoare USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Puteţi crea un spaţiu confortabil de lucru şi prin deschiderea părții superioare.

Noul design se reflectă şi în interiorul care este dotat cu scaune acoperite cu o ţesătură sudată electric; la cerere, este disponibil un nou tip de scaun pentru şofer, cu suspensie pneumatică şi cu un nivel de confort sporit, cu spătar cu înălţime reglabilă, cu o centură de siguranţă reglabilă pe înălţime, tapiţerie cu densitate dublă, sistem de încălzire şi ventilaţie. Suplimentar, este disponibilă o cotieră pentru toate scaunele cu suspensie pneumatică.

Perfect pentru misiuni citadine, noul Eurocargo garantează accesul facil în cabină:

datorită planşei de bord liniare şi a dimensiunilor compacte ale tunelului motorului, şoferul poate părăsi cu uşurinţă autovehiculul, atât prin partea dreaptă, cât şi prin partea stângă