Bună , Daily!
Ce este nou?

IVECO DAILY ȘASIU

NOUL IVECO DAILY ȘASIU: FII MAI INTELIGENT.

Noul IVECO Daily şasiu, cu noi soluții adaptive şi inteligente, este adevăratul partener al succesului afacerii dumneavoastră: noua familie AIR-PRO deschide noi drumuri, cu o premieră în cadrul industriei, suspensia pneumatică inovativă cu elemente electronice inteligente de control – prin intermediul unui joystick din cabină – pentru a creşte confortul în conducere, a vă proteja pe dumneavoastră. încărcătura şi pentru a se adapta activităţilor zilnice.

Mai mult decât atât, noul IVECO Daily şasiu este primul vehicul comercial uşor cu scaun cu şezut, spătar şi tetieră din spumă cu memorie. Puteţi să interacţionaţi vocal cu vehiculul dumneavoastră şi să continuaţi să faceţi progrese în conectivitate, prin intermediul unei game extinse de servicii înalt personalizate, croite cu exactitate pentru modul în care utilizaţi vehiculul şi pentru cerinţele dvs

PUTERNIC, PENTRU CELE MAI SOLICITANTE MISIUNI

Cu noul IVECO Daily, îndepliniţi rapid şi eficient cele mai solicitante misiuni, economisind timp, îmbunătăţind profitabilitatea şi respectând mediul înconjurător.

CEA MAI BUNĂ PERFORMANŢĂ DIN CLASA SA, PE VIAŢĂ

Ştiţi că vă puteţi baza pe Daily să vă ofere cea mai bună performanţă din clasa sa, în fiecare zi, an după an, prin transmisia sa avansată şi motorul de înaltă eficienţă, prin eficienţa consumului de combustibil şi prin costul redus de proprietate.

Galerie de imagini

BUNĂ, DAILY, CE ESTE NOU?

SUSPENSIA AIR-PRO

Control facil, cu comutator intuitiv și ecran TFT, strategie de echilibrare auto-adaptivă continuă pentru reducerea unghiului de rulare în curbe pentru mai multă siguranță, mai puține vibrații, mai mult confort, stabilitate și actionare în mai puțin de 10 secunde, rezultând operațiuni de încărcare și descărcare mai rapide.

Citește mai multe

NOUĂ CUTIE DE VITEZE MANUALĂ

Nouă cutie de viteze manuală cea mai bună în clasa sa din punctul de vedere al preciziei, cursă liberă redusă cu 50%, fără necesitatea schimbării uleiului cutiei, creșterea durabilității ambreiajului (la motorul de 2,3 l) și reducerea efortului de schimbare a vitezelor (la motorul de 3 l).

Citește mai multe

IVECO DRIVER PAL

Companionul vocal al șoferului, cu microfon inteligent, care permite accesarea unor funcții Amazon Alexa: funcția exclusivistă MYIVECO pentru verificarea stării vehiculului, asistență și navigație, funcția MYCOMMUNITY care permite comunicarea în mai multe limbi între șoferi.

Citește mai multe

NOUĂ CUTIE DE VITEZE MANUALĂ

Noua cutie de viteze manuală oferă o experienţă excelentă de conducere, cea mai bună schimbare a treptelor de viteză şi precizie din clasa sa: cursa liberă redusă cu 50% comparativ cu modelele anterioare. Nu este necesară schimbarea uleiului până la 350.000 km, iar durabilitatea ambreiajului este crescută cu 18%, când cutia de viteze este cuplată cu motorul de 2,3 l.

Iveco Daily Sasiu
  • CONFORT LA SCHIMBAREA TREPTELOR DE VITEZĂ

  • CEA MAI BUNĂ PRECIZIE DIN CLASA SA
  • EFICIENŢĂ ÎMBUNĂTĂŢITĂ

  • NOU LUBRIFIANT COMPLET SINTETIC

  • EXCELENT RAPORT CUPLU-MASĂ (8,8 Nm/kg)

  • CREŞTEREA CUPLULUI (+15%)

HI-MATIC: PLĂCEREA ABSOLUTĂ DE A CONDUCE

  • cutie automată de viteze cu 8 trepte, proiectată să ofere o plăcere absolută de a conduce, cu schimbător ergonomic multifuncţional;

  • ofertă extinsă de motoare, cu două cilindree, de 2,3 și 3,0 l, şi puteri maxime cuprinse între 136 și 207 CP, cu câte o soluţie pentru fiecare misiune;

  • plăcere durabilă de a conduce, propulsată cu Gaz Natural Comprimat, prin gama Daily CNG, care oferă toată performanţa, eficienţa şi confortul Daily HI-MATIC, alături de sustenabilitatea şi costul redus de proprietate al tehnologiei IVECO pe gaz natural;

  • moduri de conducere ECO și Power, funcţie start & stop, standard pentru modelele cu motor de 2,3 l;

Iveco Daily Sasiu

NOILE MOTOARE IVECO

Proiectat în jurul dumneavoastră

DAILY ADAS