Brandul nostru IVECO CAPITAL a lansat IVECO PAY, o nouă platformă digitală de plăți dezvoltată în colaborare cu J.P. Morgan Mobility Payments Solutions și cu sprijinul puternic al 15 echipe din cadrul companiei noastre. Acest sistem este conceput pentru a facilita plățile pentru produsele și serviciile oferite de IVECO și reprezintă un pas semnificativ înainte în optimizarea procesului de plată pentru clienți.

Platforma oferă o gamă largă de servicii, inclusiv sisteme telematice, întreținere și reparații, gestionarea încărcărilor (eMSP) și permite diferite metode de plată, cum ar fi cardurile de credit și debitul direct. Este integrată cu IVECO ON, suita de servicii IVECO, permițând clienților să-și gestioneze metodele de plată și să plătească facturile online printr-o interfață intuitivă.

În prezent, IVECO PAY este disponibil în mai multe țări europene, inclusiv Italia, Belgia, Olanda, Irlanda, Spania, Germania, Franța, Austria, Bulgaria și Slovacia, cu planuri de extindere în România, Elveția și Polonia în cursul anului.