Un nou depozit de piese IVECO pentru a deservi piața din Europa

IVECO deschide un nou depozit de piese de schimb situat în Giengen an der Brenz, Germania, consolidând în continuare rețeaua logistică pentru a satisface rapid nevoile clienților noștri din Europa.

Depozitul va stoca o gamă largă de piese de schimb pentru camioane, autobuze și vehicule speciale IVECO, va fi operat de Kühne & Nagel și va fi deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Deschiderea noului depozit face parte din strategia IVECO de a-și îmbunătăți lanțul de aprovizionare și de a oferi clienților săi o mai bună disponibilitate a pieselor de schimb. Depozitul este situat într-o locație strategică, lângă autostrada A7, ceea ce îl va face ușor accesibil pentru clienți din întreaga Europă.

Inaugurarea din această săptămână face parte din mutarea depozitului anterior din Langenau, care se așteaptă să fie finalizat până la sfârșitul acestui an. Noua clădire se extinde pe mai mult de 28.500 m2, iar aproximativ 9.000 m2 din acoperiș sunt acoperiți de un sistem fotovoltaic de 750 kW. În plus, 80% din acoperiș este verde, iar un sistem de încălzire cu aer circulant va duce la economii semnificative de CO2, contribuind la o logistică mai durabilă. Pentru a marca această ocazie importantă, a fost făcută o donație grădiniței locale, ca parte a angajamentului IVECO de a avea un impact pozitiv în zonele în care ne desfășurăm activitatea.

Deschiderea noului depozit este o dovadă a angajamentului IVECO față de clienții săi. IVECO este unul dintre cei mai mari producători de camioane din lume și oferă o gamă largă de vehicule pentru transportul de mărfuri și de pasageri. IVECO este, de asemenea, unul dintre cei mai mari producători de vehicule speciale, cum ar fi autobuze, autoutilitare și vehicule de construcții.

Deschiderea noului depozit este o dovadă a faptului că IVECO este un jucător important pe piața europeană a transportului rutier. IVECO este un furnizor de încredere pentru clienții săi și este angajat să le ofere cea mai bună experiență posibilă.