Suntem prezenți la AgriPlanta 2024

În perioada 23-26 mai, IVECO Truck Services se alătură IVECO România la AgriPlanta-RomAgroTec, un eveniment de referință în agricultura românească, sub motto-ul „Din pasiune pentru agricultură”.

Ce este AgriPlanta-RomAgroTec?

Organizat în câmp, pe o suprafață de peste 36 de hectare, AgriPlanta-RomAgroTec combină trei elemente cheie:

  • Expoziție în câmp: Unde agricultorii pot vedea și testa cele mai noi tehnologii și echipamente agricole.
  • Loturi demonstrative: Demonstrații practice ce arată eficiența mașinilor agricole în condiții reale.
  • Demonstrații cu mașini agricole: Prezentări live care evidențiază performanțele utilajelor agricole.

La acest eveniment, agricultorii pot descoperi nu doar tehnologie de top, ci și modele de succes pentru utilizarea mașinilor agricole, input-urilor și soluțiilor inovative oferite de companiile din domeniu.

O Platformă pentru Networking și Comunicare

AgriPlanta-RomAgroTec nu este doar o expoziție, ci și o platformă esențială pentru networking și comunicare între agricultori, specialiști și factori de decizie. An de an, evenimentul adună reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, APIA, AFIR și Direcțiile pentru Agricultură din întreaga țară.

Educație pentru Viitorii Fermieri

Cu programul AgriKids, AgriPlanta-RomAgroTec își propune să educe viitoarea generație de fermieri. Copiii au parte de activități amuzante și educative unde învață despre plantarea și întreținerea culturilor, respectul pentru mediu și importanța pasiunii în agricultură.

IVECO la AgriPlanta-RomAgroTec 2024

La această ediție, IVECO Truck Services și IVECO România vor aduce o selecție de vehicule din gama IVECO, adaptate nevoilor sectorului agricol. Specialiștii noștri în vehicule utilitare vor fi prezenți pentru a oferi informații detaliate și a răspunde tuturor întrebărilor.

Locația Evenimentului

Evenimentul se va desfășura lângă localitatea Fundulea, în județul Călărași. Accesul este facilitat de autostrada A2, ieșirea spre Fundulea, urmată de 1 km pe DJ402, spre Nana (Oltenița).

Vizitează-ne la standul E152 și descoperă vehiculele potrivite pentru afacerea ta.