NOUL IVECO S-WAY, FUEL HERO

Putere mai mare, consum mai mic de motorină, productivitate crescută, dobânda preferențială.

Construit pentru nevoile dumneavoastră, cu un design nou și elegant, IVECO S-Way este acum mai sigur și mai productiv ca niciodată, cu dobândă preferențială.

Noul IVECO S-WAY este vehiculul ideal pentru misiunile de transport de lungă distanță și cea mai bună soluție pentru proprietarul de flotă:

  • TCO este redus la niveluri extrem de competitive datorită reducerii consumului de combustibil și a unui pachet de servicii de întreținere și telematică construit în jurul clientului.
  • Noul motor xC13 cu o putere de până la 580 CP și un cuplu de 2800 Nm, noul motor xC13 pe gaz de 500 CP și 2200 Nm, noi rapoarte pentru puntea spate de 2,17 și 2,06, logică îmbunătățită și optimizată a cutiei de viteze.
  • 3 moduri de condus de la ECO la Power cu parametri care pot fi personalizați de la momentul achiziției autovehiculul de către client sau prin intermediul telematicii de către șofer.

Design și ergonomie noi

Interior îmbunătățit, cu un bord modern, un nou afişaj digital și Infotainement, un volan și comenzi ergonomice, împreună cu o poziție revizuită a șoferului, pentru a asigura confortul și siguranța acestuia chiar și în cazul misiunilor pe distanțe lungi.

Funcţii de condus asistat şi GSR

Noile funcționalități Highway Assist, Adaptive Cruise Control Stop&Go și GSR.

Instrumentar de bord digital

Noul sistem de camere fără oglinzi retrovizoare, instrumentarul de bord și sistemul Infotainement

Servicii IVECO

Îmbunătățiți-vă productivitatea și maximizați capacitatea de funcționare a vehiculelor IVECO datorită soluțiilor noastre de mobilitate

Termene şi condiţii

  • Campania se aplică vehiculelor noi din gama AUTOTRACTOR IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO.
  • (*) Dobândă fixă de 3,99% pentru leasing financiar pentru perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și de 24 de luni, 4,49% pentru o perioadă de finațare cuprinsă între 36 și de 48 de luni și de 4,99% pentru o perioadă de finațare de 60 de luni, avans începând de la 10%.
  • Oferta de finanţare este indicativă, supusă unor condiţii suplimentare de aprobare şi nu obligă din punct de vedere juridic.